Ke hvězdám

Ke hvězdám

Anotace: ...

I láska má své hranice
A já miluju víc než je mi dovoleno
Můj cit se dotýká až měsíce
A souhvězdí které je vedle něj rozloženo

Hvězdy si myslí že jsem jen blázen
Když každou noc vzpomínám jak ti to sluší
S posměchem padají tak rychle na zem
Že nevyřknu přání co trápí mou duši


A měsíc šibalsky jak by to tušil
Hladí zlehka stříbrem tvoji spící tvář
Já mu jen závidím že ti v tmách ušil
Z měsíčních paprsků nad hlavou svatozář

Až vozy odjedou z oblohy tmavoucí
A měsíc odejde zas k jiným spát
Lidé se zasmějí mé lásce horoucí
Řekneš mi od srdce že mě máš rád?
Autor gaginas, 06.04.2009
Přečteno 495x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., enigman, strašidýlko-střapatý, destovecka, Kapka, TAORA3, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..Ach to je nádherné...

26.11.2018 11:37:36 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

Krásně jsem si početla. Bezvadně napsané.

07.04.2009 19:53:00 | NikitaNikaT.

krasne napsane...

07.04.2009 12:51:00 | strašidýlko-střapatý

Voní láskou...

06.04.2009 23:13:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí