Začalo to jako pohádka

Začalo to jako pohádka

Anotace: ...

Začalo to jako pohádka,
společné plány,vzájemné sliby, sny a tajná přání
začalo to jako pohádka,
všechno krásné vystřídalo zklamání.
Začalo to jako pohádka,
všechno prostoupila krása lásky,
začalo to jako pohádka,
místo princezny je ze mě ošklivá žena mající na duši hluboké šrámy a na čele vrásky.
Začalo to jako pohádka,
svět byl najednou tak krásný,
začalo to jako pohádka,
ale najednou jakoby někdo poručil: „Nádherná lásko, navždy zhasni.“
Začalo to jako pohádka,
ale konec podobá se hororu,
začalo to jako pohádka,
ale místo nebe jsem se dostala do pekelného dolu.
Začalo to jako pohádka,
štěstí nám přálo a Tys mě v náruči svíral,
začalo to jako pohádka,
teď ve mě leží prázdnota,obklopuje mě černá propast,nekonečná temná díra.
Začalo to jako pohádka,
já úžasem byla kolikrát němá,
začalo to jako pohádka,
teď už pro sebe nejsme nic,jen minulost beze jména.
Autor Zuzanka.D, 07.04.2009
Přečteno 331x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, jesterka, UCET KE ZRUSENI, strašidýlko-střapatý, Květka Š., Házté
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne vsechny pohadky znaji happy end...
ale nesmutni i ty jednou budes stastna princezna a i tobe jednou ta pohadka skonci dobre...
(kdyz v to budes verit)

08.04.2009 07:32:00 | strašidýlko-střapatý

Co začalo jako pohádka to taky může někdy pohádkově skončit.ŽE ANO.

07.04.2009 15:25:00 | Květka Š.

...je mi tak líto, že denně si čtu o smutku...Je ho tolik, tolik..Proč?...ST !

07.04.2009 15:18:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí