Zeď

Zeď

Anotace: blablabla

Barevná kráska v bílém plášti
jemně se dotýkáš, a přesto chladná
hebké záhyby své po doteku vraští
tak dokonalá a přesto snadná

Jen podlehnout, sledovat ten sníh
bez dechu, potem orosený
odepře a rozpustí jakýkoliv hřích
bez křiku, bez ozvěny

Ač oči studem před ní klopíš
stále ji máš před očima
v jejich očích se přímo topíš
uvnitř je horko, však na zdi zima
Autor Hmota, 07.04.2009
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi :)

07.04.2009 22:03:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí