TEBE

TEBE

Anotace: niekomu ...

Do mesačneho svitu kreslim si svoju tvar,
aby som ta mala na blizku ...
do vetra volam tvoje meno
aby mi ozvena odpovedala...

do slnka mačam svoje pero
na vlny pišem verše tieto
nech vtaci ospevuju tvoje meno
bez Teba pre mna slnka nieto
bez Teba už nieje nič .....
Autor padlyanjel, 07.04.2009
Přečteno 514x
Tipy 1
Poslední tipující: just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí