Future

Future

Anotace: prosím ne...

Sbírka: PISTOLNÍKOVI

Dnes ráno mě rozbrečel
plyšovej slon v katalogu
Po stisknutí tlapky prý
řekne: „Mám tě rád!“
Krásný oči dlouhej chobot
jistě nejsou k zahození
Třeba budou jednou ženský
tohle kupovat

Nemám ráda plyšáky
a slova lásky na povel
Dýchej mlč a hlaď mě
hlavně nenech mě se bát
že budu taky muset brzy
mačkat čudlíky a páčky
abych mohla žít a někdo
moh´mě milovat
Autor Bardot, 07.04.2009
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, ziriant, enigman, Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ST!

09.04.2009 13:00:00 | Kapka

Kam na ty nápady chodíš... Že bych si jednou po dešti taky zašla;) ST

08.04.2009 18:48:00 | ziriant

Neboj se vlka nic .) Vždy se najde někdo, kdo Ti řekne, že Tě má rád...

07.04.2009 23:24:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí