Miluju Tě

Miluju Tě

Anotace: :(

Krásné oči.krásné rty,
Ano,ovšem,jsi to Ty.
Ten,po kterém toužím
celé dny , celé roky.
Na povrch tak usměvavá,
Avšak srdce mi puká.
Už to bez Tebe nezvládám,
Zažívám muka.
Ty jsi ten můj princ
Na bílém koni.
A tak potichu šeptám:
,,Vrať se mi´´.
Autor Disko králice, 08.04.2009
Přečteno 451x
Tipy 1
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí