Nechceš mé srdce mít

Nechceš mé srdce mít

Anotace: Zklamaná láska...

Já nechci plakat, chci se jen smát
celé své srdce ti na tácu dát,

avšak nechceš mě vidět, nechceš mě znát,
už mě nemáš tak moc rád,

někdy někoho milovat, znamená se vzdát,
štěstí pro něj u boha si přát,
o lásce tvé si nechat jen zdát

Nikoho nevidím, jen ducha či stín,
do srdce vrazils mi železný klín,

Bláznivě miluju, pro tebe chci žít,
ale tvou lásku nemůžu mít,

vybral sis mezi námi dvěma,
mezi tebou a mnou je teď tlustá stěna,

která mi brání po tobě chtít,
nemůžeš, nechceš mé srdce mít
Autor kokkki, 08.04.2009
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: boomslang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S tím se také často potýkám...

08.04.2009 10:59:00 | Castiza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí