První láska

První láska

Anotace: První láska....:o))

Já viděla tě poprvé
a ted Tě vidím zas,
já ale nevím co to je,
že třese se mi hlas.

Mluvím s tebou jako ve snu,
tvá slova vůbec nevnímám,
ty mluvíš nejkrásněji za všech,
což se mi vlastně jenom zdá.

Byl jsi má první láska
a nikdy nezapomenu,
jak líbal jsi mě v kině
a vodil za ruku.

To byly moje šťastné chvíle
být s tebou celý den
jen málokdy to šlo,
ale teď čert to vem.

Já myslela jsem, že jsem jediná
a ty jsi jich měl víc,
proč jen jsem byla naivní
a nevěřila nic.
Autor zlutasekk, 08.04.2009
Přečteno 422x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Seanko, NikitaNikaT., Mounkey, Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska se zde probouzí a láska zde i umírá ?

08.04.2009 21:08:00 | Seanko

Kde kdo se v básence nande... dobře napsané... ale jde o to, má-li jich muž víc, kolich ji miluje... určitě jenom jednu... jako mě :o) (malý vtípek)

08.04.2009 21:04:00 | NikitaNikaT.

Vidím se v ní...

08.04.2009 20:59:00 | Mounkey

Ta báseň je asi o mně...

08.04.2009 20:27:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí