V srdci

V srdci

Anotace: .........

Do dlaně fialku Ti vkládám,
přitom v Tvých očích marně
-bádám,
zda nenajde se cesta k Tobě,
v této nevlídné nám době.

Rukou v ruce tiše kráčet
snad jen ve snech nám je přáno,
slzou sladkou ze Tvých dlaní
co v perlu mění se - provinění.

Šeptáš nahlas na celý Svět,
že můžou Ti závidět pocit,
jež klenotem se stává,
když vynoří se zpráva,
že Láska sílu dává.

V magických hrátkách
v páře nechtění,
fialka v žár se promění.

V žár, jenž do Srdce Tvé jméno
píše nebeskou holí,
světlo, které svítí na cestu,
a přitom pořád bolí.

/Linie fialových zdání
mění se v rozevláté
tajné přání,
vonných esencí vzdechu,
na stráni,
v objetí mechu.../

Se mi zdáš...
Autor padající do neznáma, 08.04.2009
Přečteno 589x
Tipy 22
Poslední tipující: Marupiara, zlomený a nanicovatý -__-, ir.is, Mounkey, Kapka, Petbab, labuť, Emma Kulíková, enigman, strašidýlko-střapatý, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná...

09.04.2009 17:03:00 | okousaná od světlušek

fialová slza.. jen tady a nikde na světe

08.04.2009 22:52:00 | Petbab

Tak hezky se mi četla Tvá básenka, jež má pro mne jisté kouzlo, hloubku a zamyšlení. ST! o tem sporu žádném není.

08.04.2009 20:56:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí