Hluboko ve vzpomínkách

Hluboko ve vzpomínkách

Anotace: byl to jen jeden den, ale přinesl mi spoustu dalších krásných dní a nocí...

Ještě jednou mi řekni miláčku

Propadám se
dávám se napospas vzpomínkám
zatlučené dveře, to já znám
jsi daleko, šťastný dni troufalého léta

Poslední dobou je všechno bezbarvé
šedivé jak v zimě, za soumraku
jak tenkrát v noci, v naší noci
Chtěl bych tě potkat, ve vlaku
a nebo na ulici
Jsi tak daleko jak ten den

Hluboko ve vzpomínkách
Autor Bůchví..., 08.04.2009
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: takova, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tolik věcí,tam je.....hluboko ve vzpomínkách

09.04.2009 19:51:00 | takova

myslela jsem, že k tomu ani nic psát nebudu, ale musím...je to bomba...

09.04.2009 10:03:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí