ZRAZENÁ*

ZRAZENÁ*

Anotace: ***

První lásky mi
doufám odpustí,
když je teď všechny
sobecky zradím.

*No kvůli tobě, přece!

Vypiju sklenici vodky
poprvé úplně na ex,
a potom se budu snažit
trochu se nadechnout.

*Protože bez tebe i
dýchání děsně bolí.

Byla jsem tvoje
noční obloha
a tys byl můj
měsíc v úplňku.

A s každou tvojí
novou milenkou
vyhasla jedna moje
krásná hvězda.

*Až zbyla jenom Polárka.
Autor colorka, 08.04.2009
Přečteno 273x
Tipy 15
Poslední tipující: Zpátky, strašidýlko-střapatý, monys, Holis, j.c., NikitaNikaT., Kapka, enigman, jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..dokud jedna hvězda svítí,
víš kde hladat nebe...
***
Jiří senior

09.04.2009 21:51:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí