Loučení

Loučení

Anotace: ...nwm

Nechcete mě, můj pane,
tak bych si s dovolením vzala zpět srdce,
jež vložila jsem vám do dlaně...

Neznáte mě a asi nemáte rád tajemství,
já nabídla vám své spojenství
a věřte nechtěla jsem za to moc,
-ani onu bezesnou noc.

Jen trochu trpělivosti,
jíž se u vás asi nedočkám...
Autor WilliaM.J.Orleánská, 08.04.2009
Přečteno 390x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, jedam, Sýkorka07, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí