5 let

5 let

Anotace: někdo nemusí chápat.. ..ale nepíšu to pro vás,tak co:-D

Pátým rokem se probouzím, úplně sám,
už tím pátým rokem, co tě znám.
Dlouhých pět let se snažim skrývat city svý,
nedávat najevo, že vše co chci, jsi ty..

..Ale už dávno to víš, že jsi jediná,
ta krásná, milá, tak sladce nevinná,
žena, co okouzlila mě svým nesmělým pohledem,
a tak nádherným, šibalským úsměvem..

I básně ti píšu pěkných pár let,
od první chvíle vidím smát se celý svět.
(od první chvíle s tebou, přes sms)

..píšeme si tajně..těch krásných pět let..

A ikdyž vím, že ani mých tisíce vět, tobě psaných
naši situaci nezmění,
budu rád za to, že i pro dalších pár let, v tvých očích
budu TEN vysněný..
Autor tom.z, 09.04.2009
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pěkné vyznání, tak upřímné, hluboké... od srdce. ST!

09.04.2009 18:46:00 | NikitaNikaT.

ST... mně se to líbí a úplně to chápu. A četlo se dobře.

09.04.2009 12:01:00 | Kapka

Tak tohle se mi moc nelíbí... párktát jsem si při tom málem zlomil jazyk... Slovo "svý" je jak facka... Rytmus mi nějak unikl...

09.04.2009 09:49:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí