Uteč

Uteč

Anotace: Slepá-víra-na-neštěstí-nic-dobrého-ti-nevěstí...

Proč jsi taková jaká jsi
Kdo mi odpoví
Kdo tě pobaví
Kdo o tobě něco ví?

Právě teď
Na mě hleď
A řekni mi
Kdo to ví?

Nic nevidíš
Nic necítíš
Chladná jako led
Všechno chceš hned

Ubližuješ každému
Kdo při tobě stojí
I svému věrnému
A pak se tě bojí

Máš ráda bolest
Takovou máš pověst
A nesnášíš vše
O co v životě jde

K noze se ti plazí
Když ho pohled srazí
Tak vykašli se na ní
Na to její lhaní

Zapomeň na ten cit
V hlavě duševní klid
Musíš jít
A budeš žít
Autor D.Angel, 19.10.2005
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí