Když dovolí to okolnosti

Když dovolí to okolnosti

Anotace: Kdyby všechno bylo tak lehký jak se zdá, tak jako třeba po dni pokaždé přijde tma, tak jako třeba po vteřinách minuty utíkají pravidelně, byla bych v nejšťastnější v Tobě a Ty ve mně...

Tak zase další den,
složený z jen pár slov
a do našeho loučení,
zbývá už jen pár slok.

Pár posledních dnů vedle sebe,
pár posledních dnů Ti nablízku,
a pak už jenom ve vzpomínkách,
foukat si svojí bolístku.

Daleko budeš ode mně
a celá moje mysl,
to těžce bude prožívat
kdo ví, zda to má smysl.

Budou nás dělit kilometry
a dny plné jiných věcí,
stěží nám někdo pomůže s tím,
už teď se ptávám "kde jsi"?

Kde jsi má lásko a
kdy se vrátíš,
moc ráda Tě mám,
ač mě trápíš.

Když dovolí to okolnosti,
počkám tu na Tebe,
až ze snu probudím se do tmy,
Tvá ruka zas mou ohřeje.
Autor grázlík, 19.10.2005
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný...taky bych si přál aby mě probudily její chladné ruce...

19.10.2005 17:56:00 | Košťák David

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí