Balón na horký dech

Balón na horký dech

Anotace: Až zase někdy vzlétnu vzhůru, až zase někdy podívám se nahoru se srdcem plným lásky, tak splním si snů fůru a políbím Ti vlásky...

Chci, abys byl šťastný,
chci, aby ses dobře měl,
aby svý sny krásný,
splněný si měl.

Chci Ti říkat lásko,
chci Tě líbat touhou,
mám Tě ráda moc
a to chvíli dlouhou.

Ty seš moje štěstí,
v parném horku stín,
s Tebou jsem jak v kleštích
a o Tobě sním.

Ty si moje nebe,
Ty jsi ten můj svět,
jen s Tebou jsem šťastná,
chutnáš jako med.

Ty jsi ten kopec,
Ty jsi ta rovina,
Ty jsi to světlo,
co večer zhasínám.

Ty jsi ta tráva, ty jsi ten mech,
i vůně borového lesa,
Ty jsi ten balón na horký dech
a jen s Tebou chci stoupat i klesat.
Autor grázlík, 19.10.2005
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...balón na horkých dech..moc hezká...

21.10.2005 06:59:00 | Hančí

Láska je krásná věc i nenaplněná.

20.10.2005 08:05:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí