Zoufalý

Zoufalý

Anotace: Volám

Volám tě do všech světa stran,
ozvi se,lásko,srdce bolí!
Nechce se mi ted zůstat sám,
Svírá mě samota a nepovolí...

Pohlad mě po víčkách,pofoukej bolístky,
tiskni se ke mně a hřej!
Nehledím na ztráty,ale jen na zisky.
Říkáš mi:starosti ze sebe smej.

Pramenem nejcistčím,ze slzí mých,
vezmi si župan všech těch slov,
co vykouzlí upřímný radostný smích
a zažene houkání nočních sov.

Ano,já přiletím,anděl mi půjčí svoje křídla,
na dvě,tři mávnutí už mě tu máš!
Schovám se k tobě pod peřidla...
Ten anděl bez křídel je naše stráž.
Autor Pepánek, 09.04.2009
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí