biograf

biograf

Anotace: ..

Možná to bylo poblouznění
v původním znění s titulky
v poslední řadě biografu
kde dráty srdce k tvýmu trafu
se rozhořely od půlky

K tomu by scénář nenapsali
snad ani slavní dramatici
ta tma kolem co vše halí
je as hozenou rukavicí

Začínám jemně od kolena
po vnitřním stehně k zipu
jako když v létě kupky sena
do velký plachty sypu

Možná že se i červenám
ve tmě jak světlo cigarety
..a v hlavě se mi točí světy.
Autor zenge, 09.04.2009
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Rolnička, raďo, Hloupá Květinka, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ta třetí je,labužník

12.04.2009 20:17:00 | raďo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí