Až na věky

Až na věky

Anotace: ...

Kolikrát denně na Tebe myslím?
Kolikrát v noci nemůžu spát?
Kolikrát budím se s Tvým jménem na rtech?
Kolikrát chci abys vedle mě stál?

Proč jsi tak daleko?
Proč jen mám strach?
Proč mezi námi jsou tak velké závěje?
Proč mi teď umírá už i ta naděje?

Jak dlouho ještě můžu tak žít?
Jak dlouho budu se zbytečně trápit?
Jak dlouho budu jen o Tobě snít?
Jak dlouho když vím,že Tě nemůžu mít?

A stejně se mi
pořád dokola
vracíš do hlavy,
jako ta nejkrásnější noční můra...

Myslím na Tebe
ve dne v noci-
to je to jediné,co můžu mít...

Třeba jednou pochopím,
a třeba taky ne,
do té doby tě budu nosit v srdci...

Na věky...
Autor micátko, 10.04.2009
Přečteno 433x
Tipy 13
Poslední tipující: Prokešová, Isquieasuus, Holis, kikis, Házté, Squat_the_world, Haniéčka, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vyvolává ve mě vzpomínky...tak nějak mi myšlenky plynuly.

23.06.2009 17:30:00 | kikis

... bez lásky to zkrátka nejde..to je život..:-)

22.06.2009 14:43:00 | Házté

vypadá to, že jsme na tom stejně:))

04.05.2009 17:18:00 | Squat_the_world

díky Ti...

14.04.2009 08:19:00 | micátko

Moc se mi líbí, povedla se Ti! Zaslouží si ST!

13.04.2009 19:36:00 | Haniéčka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí