Nebraň se

Nebraň se

Anotace: jsem zamilovanáááááááá

Potkávám tě kdekoli
na louce i na poli
Vídávám tě všude
když jen naděje mi zbude

Cítím tě na těle svém
můžeš býti pouhým snem
Slyšet tě je umění-
já slyším tě ve větru šumění

Voníš mi kudy jdu
medem i slzami
Věřím v tě do konce dnů
skrývám tě za svými řasami

Hraješ mi všemi barvami
a hlavně když jsme sami

Nechoď na hlavě s maskou
nech se okouzlit láskou
Autor Margaritta Nunwier, 19.10.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí