Srdce šeptá ...

Srdce šeptá ...

Anotace: Když miluješ,není co řešit ...

Ach zavři Tvá skvostná víčka
a nech se mnou vést.
Pak políbím Tě,na Tvá líčka
a Ty,c tu chvíli,budeš chtít k oblakům se vznést.

Až znova,otevřeš svá modrá očka,
přiblížím se k Tobě tichounce jak kočka
a Tebou projede má mrazivá vločka.
To polibkem mým na Tvá ústa.
Budeme se přát,navždy takhle zůstat.

Chci ochutnat,celé Tvé tělo,
prozkoumat,
co všechno,se na něm předemnou dělo.
A přitom vnímat Tvůj voňavě teplý dech,
užívat si,
Tvé něžné hlazení,tak mě prosím,básnit o Tobě nech.

Zlehounka se Tě dotýkat
a vědět,že jsi můj.
S Tvými vlasy,se navzájem potýkat,
a na jinou holku řvát,stůj!
Hladit Tvá ústa,ruce a tvář.
Cítit jak buší Ti srdíčko.
Vědět,že Ty nejsi žádný lhář,
když říkáš: ,,Miluji Tě,Aličko."
Autor AliSon ..., 10.04.2009
Přečteno 583x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí