Sbohem

Sbohem

Nedokážu překonat sebe samu,
ale nechci ze sebe dělat tajemnou dámu...

Nedokážu říct kdo jsem,
jsi a budeš pro mě jen tajný sen...

Jsem bláhová, ba přímo blázen,
chci snít, ne přistát na tvrdou zem.

Mám strach, a malou naději
...dám ti pokoj, raději.

Omlouvám se tobě,
tvým citůmů
času,
nedělala sem to pro tvou krásu!
Ani pro zábavu,
nevím, co mě to napadlo,
promiň...

Mé jméno je mi překážkou...
Dávám ti své sbohem...
Autor WilliaM.J.Orleánská, 10.04.2009
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobrá

23.05.2009 22:58:00 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí