Kdo..

Kdo..

Anotace: To nejde popsat..musíte se nad tím zamyslet

Kdo nepozná, neví,
kdo miluje, trpí,
kdo zradil, promluvil,
kdo neviděl, netoužil,
kdo odpustil, bojoval,
kdo byl sražen, prohrál,
kdo daroval, sliboval,
kdo přemýšlel, plakal,
kdo zapomněl, odešel
kdo vzpomněl, odpustil
kdo utekl, zradil,
kdo proklel, nepochopil.
Autor Seatka, 19.10.2005
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé...Hodně to zaujalo mojí pozornost.

20.10.2005 00:15:00 | Sawati

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí