lákání

lákání

Anotace: ,,,

Květnový déšť
do oken naráží
v kalužích tvoří obrazce
tak jestli chceš ?
sejdem se za naší garáží
..budu ti vyprávět o lásce

V zákoutích temných
v proudech vody
přestanem věřit na náhody

Povím ti slova
co srdce hladí
a déšť je nesmočí
znova a znova
já tvýmu mládí
vpíjím se zvolna do očí

V zákoutích temných
v cárech deště
zašeptej prosím
mi do ucha ještě.
Autor zenge, 10.04.2009
Přečteno 313x
Tipy 10
Poslední tipující: Mario de Janiero, Rolnička, raďo, Zasr. romantik, nejsembásník, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

A když se ti nepoddá,
vem na ni kleště!
Pak voda nevoda,
zakřičí ještě.

11.04.2009 09:10:00 | Zasr. romantik

šeptej mě ještě do ucha,
že jsem jen tvoje děvucha,
za slunce i deště
chci tě pořád, ještě, ještě...

10.04.2009 21:18:00 | nejsembásník

Deštivá romantika :o))

10.04.2009 16:09:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí