Náčrtok autenti-city

Náčrtok autenti-city

Anotace: Venované spriazneným dušiam, i z internetu... -(archív, a je "v sekundách" písaná), takže preto je snáď i taký názov.

Girl, ani neviem, čo písať MÁM,
dosť mi absentuje pár vecí,ale to viacerým,aby si vedela moja MADAM,
hrá song doll parts, nádhera, možno ako Ty vložená v RÁM?,
len tipujem a HÁDAM


celkom by si sa mi na stenu HODILA,
dotýkať sa takého obrázku, iskra by sa ZRODILA


v prípade pádu zo steny mnou do náručia CHYTENÝ,
tvor na obraze nežný, verím, že iba Boh je ako autor PODCHYTENÝ.



Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 10.04.2009
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Markéta Hl., Házté, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí