Netahej mě za vlasy

Netahej mě za vlasy

Anotace: ...

Bílé navždy bílé a dlouhé nejsou jen míle,
svou tohou asi se sníme,
víkend to není týden.
Na lásku to nejde mít výměr
když nechceš neodpovídej.
Vítr zanáší než se nám vyčasí,
dávno budem bez křídel svět stím souhlasí
netahaj mě za vlasy vzdám to když na to přijde.
Bílé není vždy bílé
a dlouhé nejsou jen míle
svou touhou asi se s níme.
Autor lucajda89, 10.04.2009
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, s.e.n, Lilly Lightová, Bolemíra Nebeská
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně ti to ladí.
Plné lásky.

12.04.2009 06:58:00 | s.e.n

Zajímavě napsané...tip.

11.04.2009 13:03:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí