Kdo jsi?

Kdo jsi?

Anotace: =DDi snaha se cení=D

Kdo jsi, že tu pláčeš nad tím co už nemůžeš mít?
Kdo jsi, že říkáš jak všechno časem přebolí?
Kdo jsi, že sama sebe hledáš a nic nenacházíš?
Kdo jsi řekni mi.

Proč na tvé tváři úsměv chybí?
Proč tvé oči jsou plné slzí?
Proč se sama sebe ptáš kdo jsi?
Proč v tvém srdci něco schází?

Tvůj život jsou samé otázky.
Obrázky, malované nadsázky.
Smutkem znuděné dny,
a černě utuchající sny.

Přece vše co v životě máš je víc,
než otázka zda je to rub či líc.
Snad najdeš cestu hvězdy,
od svého srdce kódy.

Doufám, že nastane čas,
a dáš mi to co máš.
Že ucítíš radost,
a zahodíš tu psí kost.

Koukneš se do zrcadla,
uvidíš motýlka, kterého jsi bodla.
Uvidíš sen o kterém sníš,
a pochopíš že žít musíš.

V ten den přijde tvůj anděl,
a zazpívá ti píseň.
Jak on sám na lavičce seděl,
cítil se jak plíseň.

To je to co jsi chtěla,
zapomeň na to cos měla.
Autor Ka.ce.tka, 10.04.2009
Přečteno 361x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, Emira, 6thSun, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju...

12.04.2009 20:58:00 | Ka.ce.tka

není to špatné

10.04.2009 18:56:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí