harmonie,melodie,láska

harmonie,melodie,láska

Anotace: dnešní krásný dubnový den:)

za jemného vánku

vracíš se ke mne,na chudou zem...


jsi jako pírko ptáků

přilétajích ze severu...



sleduji tvé ladné pohyby

jsou tak.....
-jako kroky baletčiny

(symbol věčné něhy)



stromy vzhlíží na obsazené lavičky milenců

jarní harmonie znovu oživuje


je krásný den...


mne cosi šimrá na srdci

to pírko ptáků
(melodická láska)


kterou si dnes z plna hrdla

PO-BRU-KU-JI
Autor Woski, 10.04.2009
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, jedam, Nergal, labuť, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen broukej broukej :)

10.04.2009 19:46:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí