v nočním mechu

v nočním mechu

Anotace: .....

cítíš to mravenčení v zádech?
jemný mráz a vlhký mech?
košilku nadzvedá ti nádech
v ticho promění se noční spěch

cvrkot ptáků a šelest březích laní
mlha spadne dřív než tleskneš dlaní
z mraků snáší se jen rosa ranní
temnou nocí na ten vlhký mech
Autor rozlity_caj, 10.04.2009
Přečteno 427x
Tipy 4
Poslední tipující: prouteny kosik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí