Chci

Chci

Anotace: Pro Berušku k 9. výročí

Sbírka: S láskou v zádech

Chci být elektrický šok
Abych rozpumpovala Tvé srdce, když přestane bít
Chci prodloužit rok
Abych s Tebou mohla déle dýchat a taky déle žít

Chci držet Tě za ruce
Až ublíží Ti někdo blízký
Chci zahřát Tvé srdce
Až bude zima a tlak nízký

Chci utřít Ti ty kapky z tváře
Co mě stále tak moc ničí
Chci ukázat Ti ty lháře
Kteří trpělivost mou teď cvičí

Chci být Tvá mysl
Donutit Tě číst myšlenky mých citů
Chci najít v lásce smysl
A napsat knihu citátů a mýtů

Chci darovat Ti své tělo
Dát Ti duši, nedokonalosti a lásku
Chci ukázat, co by se dělo
Kdybys dal mou lásku v sázku

Čas by se zastavil... jako smysl mého života...
Autor wigi.sama, 11.04.2009
Přečteno 618x
Tipy 6
Poslední tipující: Anne Leyyd, strašidýlko-střapatý, Chancer, Zelená okurka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Však on se třeba umoudří! Každopádně moc krásně napsané! ST! :)

22.04.2009 18:07:00 | Anne Leyyd

možná je teda blázen..

12.04.2009 12:57:00 | wigi.sama

Jen blázen by řekl ne ;-)

12.04.2009 12:34:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí