Ublížení na duši I

Ublížení na duši I

Anotace: Básnička z 21. 11.1995

Vždyť je to jenom naděje
tak proč ji neproměnit
na ticho telefonu
ze kterého mi máš zavolat

Vždyť je to jenom cit
tak proč ho nevydechnout
do obláčků dýmu z cigaret
v neklidných prstech

Vždyť jsou to jenom moje smutné oči
stačí se jen nedívat
a neublíží

Tak střílej
ten kůň už nedoběhne nikam
umíš to líp než já
už dávno se střílejí
koně s polámanou nohou
na nic už není čas
Autor Ondřej Zlámal, 11.04.2009
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana M., sioned, ziriant, Shnecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí