ŽIVOT

ŽIVOT

Anotace: Manuál by se hodil

Prosím o manuál,
jak přežít život,
nechci úplný ideál,
jen být svůj vlastní pilot.

Nechci se nechat unášet,
chci rozhodovat,
nebýt jen zbloudilým psem,
co hledá kde se schovat.

Nechci jen být, dýchat a jíst,
chci osáhávat vše kolem, poznat kouzla míst.
Ochutnávat svět a potkávat lidi,
nečekat v koutku a být tím, kdo se diví.

Nepotřebuji víc, než vládnout sama sobě,
nechci jednou zjistit, že život protek mezi prsty
a mý bezvládný tělo tlí někde v hrobě.

Chci cítit, vnímat, prožívat - tu duši ve mě.
Chci se s tebou milovat,
někdy jako zvíře, jindy zas jemně!
Autor Květa, 20.10.2005
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až nějaký ten manuál objevíš tak mi dej vědět;) i když vlastně přemýšlím o tom jestli bych žila doopravdy, kdybych nějaký takový měla..

20.10.2005 20:12:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí