Přála bych si Tě milovat

Přála bych si Tě milovat

Anotace: ...

Přála bych si Tě milovat,
ale nevím,kde jsi schovaný,
přála bych si Tě milovat,
místo toho si brečím do dlaní.

Přála bych si Tě milovat,
má líčka mají barvu bledou, bílou,
přála bych si Tě milovat,
jen Ty jim umíš dát barvu jinou.

Přála bych si Tě milovat,
nedávat váhu tomu co říkají ostatní,
přála bych si Tě milovat,
abys byl se mnou napořád přešťastný.
Autor Zuzanka.D, 11.04.2009
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Zasr. romantik, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne napsane, velmi procitene...

12.04.2009 14:18:00 | strašidýlko-střapatý

Přál bych si, aby mi bylo míň,
přál bych si být trochu mladší,
tak o třicet let.

Škoda, je mi o dost víc,
škoda, že jsem o dost starší,
o víc jak třicet let.

Tak alespoň body ti dám ...

12.04.2009 10:03:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí