Sám

Sám

Anotace: Chci být bez tebe.

Snažil jsem být dokonalý
ale nemělo to žádný význam.

Nevěřím že bych byl sám sebou.

Myslel jsem že by to mohlo být snadné..
jenže nikdo mi neuvěří že jsem vše myslel vážně.

Kdybys uvěřila že je to v mé mysli
použil bych všechna slova která znám.

Stačí aby se ukázalo

že samotnému je mi líp..

To místo je tak prázdné
mé myšleny tak laskavé...
nevím jak se všecho tak zvrtlo.
Někdy je to tak šílené
že mám pocit že už mě nic nezachrání

Ale je to jediné co mám.

Kdybys uvěžila že je to v mé mysli
použil bych všechna slova která znám.
že se ti snažím dát najevo
že samotnému je mi líp...
....
Samotnému

Snažil jsem se být dokonalý
ale prostě to nemělo
žádný význam.

Horší už to snad být nemůže.
Je těžké mi uvěřit
ale jednoduší už to nikdy nebude
Myslím že jsem to celou tu dobu věděl.

Kdybys uvěřila že je to v mé duši.
použil bych všechna slova která znám.
Stačí aby se ukázalo
že se ti snažím dát najevo

že samotnému je mi líp...

Autor Mausik, 12.04.2009
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Radek.oslov.Šafárik, jesterka, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí