Možná

Možná

V parném poledni
rozednělou náhodou
Stavíš mi pro radost
úkryt pod vodou
kde...
Schladím si myšlenky
a...
nebudu spát
možná jen - bdít
když se mi bude chtít
Chytáš mě za ruku
a vtahuješ na dno
Sám dávno nedýcháš
tak dej mi taky
stejnou moc
Bože
kdyby jsi věděl
jak ráda proplouvám
mezi slizskými řasami
Tvých pohledů
s perlou v oku...
Lastura se otvírá
jednou za den
to jen, když..
Začínáš snít
A pouštíš mě ze svého
objetí
Přitom netušíš
že už se ti nevrátím
Že...
Vyvrátím každodenní
stereotyp z tvé moci
a možná se jednou...
Setkáme...
Někde...
Sami...
V noci...
bez pomoci
Magie
a pletenců rybářských lan
Postavíme si
v údivu
běsnícího Tsunami
které nás přikryje
vlnami emocí...
STAN na měsíci
z plátna lásky
Světu odbijeme šelestami
srdce zprávu
že...
Jsme opět spolu
V *páru

...

- nad hrncem -
Autor padající do neznáma, 12.04.2009
Přečteno 322x
Tipy 10
Poslední tipující: Házté, Kapka, enigman, strašidýlko-střapatý, Lenullinka, jarmil, zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St...

12.04.2009 13:51:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí