Síla duše

Síla duše

Anotace: ......

Co je to,
když nemůžeš dýchat,
ze srdce se smát...

Co je to,
když nemá tě nikdo rád,
smutno je ti a nemáš daleko do slz...

Co je to,
když nemáš už sílu,
nechceš žít,
umíráš žalem víc než kdy dřív...

Co je to,
mít úsměv na tváři,
mít co by si chtěl...

Co je to,
mít někoho kdo miluje,
nesmí to být jen sen...

Došla síla
Moje malá víla

Už jen přežívám,
dny ani snad nevnímám...

Žiju tak,
jako by byl nade mnou černý mrak...

Vílo, kde jsi?
Vrať se zpět,
potřebuje tě jedna duše,
která pomalu kluše na smrt.
Autor Asunta, 20.10.2005
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj ona s e vratí...

20.10.2005 11:51:00 | Natalie Kolářová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí