Svatý grál

Svatý grál

Anotace: Láska, to cit ušlechtilý jest...

Láska, to cit ušlechtilý jest...

Má vůni jara a v noci se pyšní krásou hvězd.Je jako něžný paprsek ranní co otevírá spáčům oči, avšak její síla vyrovná se i v ohni kovanému meči.

Srdce dívky něžné, to jest k lásce klíč, jehož tajemnosti nevyrovná se snad vůbec nic.

Snad jen ten svatý grál a pověsti o něm staré, které z povídek všichni známe. Nikdo ho nenašel, však každému před očima září.Všechen smutek z duše vypálí.

Ty, kdo jsi lásku našel. Právem je teď z tebe král.Protože jen s čistým srdcem poznáš, že láska je ten svatý grál.
Autor Etriem, 12.04.2009
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Nergal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobra prvotinka, ale forma se me nelibi vubec, obsah a myslenka ano :) Jinak vitej na Literu ;)

12.04.2009 16:56:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí