Kajícník

Kajícník

Anotace: Že by? Možna? Náhle? Na jak dlouho? Na dny? Týdny? Měsíce? Dá se věřít ve více?

Hoj hoj, hola hoj,
života se boj?
Kdepak, makej, věř,
duši svou dámě svěř!

Hoj hoj, hola hoj,
opusti svoji kój,
čeká žena jako kvítí,
duha nad ní ladně svítí!

Hoj hoj, hola hoj,
ukonči samolibý bol,
dáma svojí duší mává,
své srdce ti na dlani dává...

Hoj hoj, hola hoj,
buď jak květu stvol,
chlape sakra, buď muž,
své ctnosti téhle tuž!

Hoj hoj, hola hoj,
místo kamaší teď kroj,
slabosti do hlubin skryj,
kalich sladkosti do dna pij!
Autor csieksbo, 13.04.2009
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: Tacca, Bíša, vapiti, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí