Miluju

Miluju

Anotace: ...

Miluju tvé krásné oči,
miluju tvůj temný vzdech.
Miluju svět co se točí,
miluju tvůj tajný spěch.

Miluju tvou hebkou tvář,
miluju tvůj lehký dotek.
MIluju tvou čistou zář,
miluju tvůj tichý vtek.

Miluju ten klidný hlas,
miluju ten velký smích,
Miluju ten čistý jas,
miluju tvůj malý hřích.

Miluju jak jsi stvořená,
miluju tě navždycky.
Miluju tě,lásko má,
miluju tě navždycky.
Autor Izzik, 13.04.2009
Přečteno 738x
Tipy 1
Poslední tipující: Veselý Drak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí