Čo sukňa tají

Čo sukňa tají

Anotace: ...pod sukničkou:)...

Majestátne kopčeky
ako v lete zmrzlina,
rozkvitnutá marhuľa,
v prostriedku nej puklina

Hebká, nežná na dotyk,
husia koža dáva štýl,
chôdzou nežne rozhýb ju,
s vankúšom ju nepomýľ

Vertikálna tkanina
pretína ju na časti,
môžem sa ti zaručiť,
krajšiu nikto nevlastní

K minisukni hodí sa,
nerozlučné priateľky,
nezakazuj dotyky,
záujem mám priveľký

Skúšam dlaňou cez šaty
dokonalé oblúky,
oba krásne bochníky
pasujú mi do ruky

Niekam spolu kráčame,
vieš, čo cestou teší ma,
rukou hladím sukničku,
pod ňou krása zmyselná.
Autor geronimo, 13.04.2009
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Házté, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí