Prosím odpusť...

Prosím odpusť...

Anotace: Báseň pro smysl mého žití, který jsem ztratil....:-( prosím, vrať se...

Potácím se v temnotě a hledám cestu ven,
sám sebe se ptám, zda je to zlý sen.
Proč jen jsem tě ztratil, když jsem tě miloval,
kéž bych se víc snažil, víc se ti věnoval.

Chybí mi tvůj úsměv, když ráno vedle mě vstáváš,
chybí mi tvůj polibek, když mi dobrou noc dáváš.
Chybí mi tvé obětí, když ti radost udělám,
chybí mi tvá slova:"..já tě ráda mám..".

Chci zase vidět tvé oči plné lásky,
chci zase hladit tvé krásné vlásky.
Chci se na tebe těšit až přijdeš domů,
Chci tě zpátky, prosím, věř tomu.

Chci ti pomoct s tvým problémem,
chci se svými se svěřit.
Chci tě dál nosit v srdci mém,
Chci v nás zase věřit.

Vím, že jsem udělal mnoho chyb,
strašně toho lituju.
Chci to ale vše napravit,
zvládnu to.......slibuju.

Ty jsi má láska, ty jsi můj květ,
bez tebe nechci žít.
Ty jsi má kráska, můj celičký svět,
o tobě jen budu snít.

Navždycky jen tebe chtít...
Autor T.R.A.V.I.S, 13.04.2009
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí