Konec

Konec

Anotace: láska bývá někdy i krutá

Něco nás tíží,
nevíme jak to říct.
Konec náš se blíží,
už nemůžeme víc.

V rukách mých se probouzíš,
v hlavě tisíce myšlenek.
Své přátelství mi nabízíš,
vypadáš však silně,jen na venek.

Něco nás tíží,
nevíme jak dál.
Naše cesty se kříží,
osud s námi si hrál.

Z mých rukou se zvedáš,
a někam si odchzíš,
svou osobu zas hledáš,
jen s dvěmi slovy přicházíš.

Něco nás tíží,
našly jsme cestu.
Kam naše srdce míří,
něříkej tu větu.

Z rukou tvých nabízíš,
to tvé přátelství,
do mých očí nahlížíš,
láska je asi poselství.

Něco tížilo nás,
přátele jsme zůstaly,
v hlavě stále tvůj hlas,
když jsme se milovaly.

Jsme tady jedna pro druhou,
tak jako před časem,
až ty hvězdy vyhasnou,
poletím zas za tvým hlasem...
Autor Izzik, 13.04.2009
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí