Jaké to je

Jaké to je

Anotace: ach ich ouvej..není to ani báseň ani..nvm :-D prostě to je.Tak,zklamaní a bláhově zamilovaní pochopí

Jaké to je
mít ten pocit
když se ti svírá žaludek
hrdlo
v krku máš knedlík
a tvé myšlenky ti v hlavě
poletují
a dělají ti všechno
mnohem těžší
než to je..

Jaké to je
když při zvuku icq
který ti oznamuje
že je online
poskočí srdce
zrychlí se tep
a jen doufáš
jestli náhodou nenapíše
a pak to nevydržíš
a jako první napíšeš
nesmělé 'Ahoj'
ty

Jaké to je
když ti nikdo neodepisuje
asi přemýšlí
nebo něco dělá
říkáš si
ehm..ne
lžeš si
a přitom víš
že ti napsat nechce
a když si to připustíš
jaké to je?
No jaké
bolestivé
...

viď?!
Autor AnySs, 13.04.2009
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Marfuša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v citech probuzená
zoufající ž e n a

15.04.2009 09:39:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí