PERFEKTNÍ.

PERFEKTNÍ.

Anotace: Pro něj. O něm. Bez něj.

Stejně nám všichni
včera sprostě lhali,
protože ráno zase
slunce vyšlo.

Za pár lacinejch
silnejch cigaret
a krabici hnusnýho
bílýho vína
bez slzy vyměním
náš šílenej vztah.

Protože lásku
nemůžu zmuchlat
a hodit do koše.
Ona je totiž
úplně nevidomá,
a má zvláštní práva.

Don’t cry.
Please don’t cry.
We can’t be perfect.
Vlastně-
Ty můžeš…
Autor colorka, 13.04.2009
Přečteno 451x
Tipy 21
Poslední tipující: malá slečna, Radek.oslov.Šafárik, Zefi, Zpátky, el viento, strašidýlko-střapatý, Holis, s.e.n, Bíša, floreciente, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela dobrá

20.07.2009 21:01:00 | Radek.oslov.Šafárik

Dobře napsaná,zaujala mne.

14.04.2009 19:31:00 | s.e.n

ST! za obsah, ne smutek, bolest... kterou si dokážu představit.

13.04.2009 19:42:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí