Kristýnce podruhé

Kristýnce podruhé

Anotace: ... ach, jak me boli jsoucno bez Tebe... jinak basen velmi nedokonala - proste "vytryskla" po patecnim emocnim vypeti...

V záři Tvých očí se ztrácím
hebkost Tvé pleti dává i jen
letmým dotykům zvláštní moc
jemnost Tvých vlasů je sen
který si tak rád vracím
daruje mi jej jen milosrdná noc.

Prstíků našich nesmělé propletení
Dotek Tvých malých, drobných,
dětských téměř ruček
Tvoje konejšivé přec vášnivé pohlazení
Stojí mi za vše - ne jen pár strohých
ač krásných větiček.

Ach bože, já přece vím, že nejsi dokonalá
Nač také hledat dokolanost když
už mám v srdci Tebe
Čehokoliv budeš žádat - já rád udělám
Proto Tě na kolenou prosím: slyš
že ukázala jsi mi nebe.

Snad vážně jen bláhovec spoután jsem v snění
Vždyť stále věřím že má cesta má vést vedle Tebe
Tebe - jež rozzářila jsi mě znovu k žití
a s níž na chvíli zakusil jsem pravé Nebe.
Autor Druza, 13.04.2009
Přečteno 434x
Tipy 2
Poslední tipující: FrankB
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hmmm... nechapu, proc tu nemas vic tipu - basnicka je pekelne kostrbata, jak sam rikas, sita horkou jehlou, ale tech emoci a citu... krasa..

22.05.2009 18:42:00 | FrankB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí