Tak těžké

Tak těžké

Anotace: Nejtěžším důkazem lásky je nechat toho druhého, jít si svou vlastní cestou...

Dlouhé pohledy do očí,
nesmělá gesta...
Pociťovali jsme touhu
nepřestat.
Zakázané ovoce chutná
sladce,
rty svádějí každého dravce...

Já už se dívám jen z dálky
a nepřicházím blíž -
nemůžu tě pohladit,
vidět jak spíš...
Nechávám tě jít si svou
vlastní cestou...
Snad se neztratíš,
přeji ti štěstí.

Bylo těžké si připustit,
že si mě opustil.
Bylo to TAK těžké!
Autor Kariš, 13.04.2009
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Terry, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí