Láska je i po smrti

Láska je i po smrti

Anotace: Trošku morbidní uznávam...

Vím že mě nevidíš
A oči tvé jsou zavřené
Doteky mé necítíš
Choutky mé neopětované

Vím že mě neslyšíš
A tvá ústa mlčí zas
Stejně se mi nepříčíš
Hled:Ani jeden šedý vlas

Držet tě a líbat
Byť tvé srdce nebije
Stále musím na tebe se dívat
Co na tom že tvé tělo hnije

Klid našla jsi ty jinde
Nežli v lůžku posledním
Tenhle hřích mi vyjde
Ted naplno tě vlastním

Co záleží na lidech
Snad mě soudit mají
I můj povrchový dech
Kvůli tobě se zas tají!

O to víc teď žiju já
Než jsi žila ty
Navždy budeš má
Nebo dokut nepřestanu dýchat taky…
Autor Javorinka, 14.04.2009
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Viva La Roma, Stoneman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu morbidní uznávám taky, ale mě se to líbí, asi jsem morbidní... trochu mi přišel na mysl E. A. Poe. Jo je to morbidní a proč ne?

14.04.2009 16:27:00 | Stoneman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí