Co je po lásce?

Co je po lásce?

Anotace: Sami si rozhodněte o čem vlastně je.Snad o zhaslé svíčce v srdci dívky.

Tmavé oči,ty plné strasti
Jenž tají vše co do vědění dáno
Tiché výkřiky při pádu do pasti
Tak jak dříve bylo psáno

Bílé šaty pokapané krví
Zoufalství plné rty
Však všichni kolem vědí
Tmavé a pusté jsou ty dny

Mrtvé a bílé prsty
Dřímajíc zvadlý květ
Mučedníkem nebyls ty
Tys nezatemnil její svět

Kostnatá ramena
A šíje pokrývajíc je
Do pevných pout chycena
Jak uvázaný vlk žije

Tmavé oči,vzbuzené z mrtva
Nezáleží co viděli
Neřeknou slovo,nezazní věta
A temné mraky je míjeli

Tak po lásce vášnivé
Duše se dočkati
To prázdno bezedné
Nezbývá než vítati
Autor Javorinka, 14.04.2009
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A pro mě jediná možnost jak dát volnost emocím

15.04.2009 16:12:00 | Javorinka

někdy je to ta nejlepší pomoc... vypsat se..

15.04.2009 15:58:00 | excited

Jo to je.Asi je to tak trochu o mě.Své emoce dávám do psaní a jinde je neprojevuju.Asi je to chyba ale pak vznikají tyhle smutná díla...

15.04.2009 15:49:00 | Javorinka

Moc pěkně napsané, ale taky smutné..

15.04.2009 15:45:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí