Proklínám

Proklínám

Anotace: :D jeden by nevěřil, co všechno jde proklít :D

Proklínám tvoje slova,
Za to, že slyším je pořád znova.
Proklínám tvoji tvář,
Proklínám to, že nejsi lhář.

Proklínám tvoje vinny,
Proklínám, že nejsi vinný.
Proklínám tvoje svědomí,
Proklínám, že to přebolí.

Naposledy proklínám tebe,
Proklínám, že není nebe,
Nebe pro prokleté prokletou,
Pro nás, květiny nekvetou…
Autor Juliete, 14.04.2009
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: no.signal, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

třeba jednou budou kvést,
někdo tě bude za ruku vést,
nebudeš proklínat milovaní,
už nebudeš potřebovat proklínání...

14.04.2009 17:27:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí