Rozpadlý pocit

Rozpadlý pocit

Anotace: ***

Krásné ráno jest,
sluneční paprsky
prostupují
a ohřívají vlhkou zem

Nebe je zabarveno
do oranžova až červena,
jako vlčí máky,
které rozkvétají
do nového dne,
kolem cest a polí

/Vlčí mák je lásky znak,
komu ho daruješ,
toho věrně miluješ/

Byl mi darován,
jako maková panenka
/dodnes je schovaná v peněžence/
stejně tak jako čistá láska
/uschována v srdci/

Najednou se modré nebe
zatahuje černými mraky,
blesky křižují oblohu
/před nimiž si mě dokázal uchránit/

Nečekaně se přidává vítr,
který vše odvává pryč
a zanechává velkou spoušť

Vlčí mák je roztrhán,
jeho lístky jsou
od stonku roztroušeny
daleko po poli

Umírá
/stejně tak jako naše láska/

Dálka, která
mezi námi je,
se mnohokrát zvětšuje
a zvětšuje

/pak, že láska hory přenáší/
KECY

Propadám se do temnoty,
hluboké jámy,
ze které se
nikdy nevyhrabu
Autor Lenullinka, 14.04.2009
Přečteno 318x
Tipy 15
Poslední tipující: Agniezka, NikitaNikaT., jedam, Roger, STIMPRE, Druza, Radek.oslov.Šafárik, Vlk v rouše, Bíša, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vyrhabeš..věř..taky jsem ted´celkem na tom dně..volám lásku, která by mě odtud vytáhla...pojďme věřit NikitěNice..snažím se být trpělivá..ale taky občas už nemůžu a propadám se ... ;o(

26.05.2009 10:36:00 | Agniezka

Máš ode mne veliký ST! Básence plně rozumím. Ale nebudu Ti nic radit. Každý na to přinde sám. Láska opravdu hory přenáší, jen ta trpělivost vždycky tak velká není...

22.05.2009 16:16:00 | NikitaNikaT.

nenech tmou se pohltit celicka,
zas bude dobre, neboj, malicka

22.04.2009 22:20:00 | Druza

Smutná, přitom od srdce, s nadějí i s beznadějí...ale krásnááá...

14.04.2009 20:06:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí